Cautare

554 de rezultate pentru "filme western" (7.79 secunde)
Lentile de contact cu ecran LCD, un alt mod de a vedea lumea Lentilele de contact care isi schimba aspectul si te pot face sa vezi lucruri care nu se afla in fata ta erau intalnite pana de curand doar in filme SF, unde isi demonstrau potentialul oferind purtatorului informatii utile despre obiectele aflate in campul vizual, sau afisand o interfata 3D interactiva pentru unPC sau smartphone ultra-sofisticat.
Pe locul al doilea in studiul Google este entertainment-ul, multi utilizatori declarand ca folosesc tableta pentru a urmari filme video, pentru a citi sau a se juca.
In plus, serviciile de internet mobil de mare viteza ofera clientilor Orange posibilitatea sa urmareasca in direct posturile TV favorite, dar si filme sau emisiuni inregistrate, cu orice dispozitiv prevazut cu acces la internet, folosind un singur abonament Orange TV.
"Ce voi face cu aceatsa tableta?" Vreti sa va inlocuiti PC-ul sau vreti pur si simplu un gadget pe care sa va uitati la filme si fotografii atunci cand calatoriti?
La fel gindeste si regizorul Rob Spence, care face filme cu ochiul lui cibernetic. I se spune Eyeborg si a facut un documentar despre implanturi si augmentari cibernetice.
De asemenea, studiul a aratat ca persoanele cu acces la internet sunt mai predispuse sa aiba un televizor acasa, ceea ce face ca expunerea la reclame, emisiuni si filme sa fie mai mare.
De asemenea, toate tabletele de ultima generatie se lauda cu posibilitatea de-a rula filme full HD, atat pe ecranul lor, cat si pe un LCD TV conectat printr-un cablu HDMI.
Si se uita la toate filmele romantice si spera la un baiat dragut pe cal mare, care sa o iubeasca la fel cum a vazut ea in filme.
Televiziunile de filme si seriale Paramount Channel si Comedy Central Extra si cele pentru copii, Nickelodeon si Nick Jr., s-au lansat, vineri, in grilele Telekom Romania, potrivit Mediafax.
Intr-o declaratie facuta la Festivalul de la Cannes acolo unde mai multe filme VR sunt difuzate pe langa cel al lui Spielberg, The BFG, Spielberg sugereaza ca noul format va dauna.
Datele sunt transmise prin intermediul unor lumini LED, care transmit mesaje printr-un cod binar, oferind in laborator viteze de circa 224 GB per secunda, compatibile cu transmiterea a 18 filme de cate 1,5 GB per secunda, ceea ce are potentialul de a revolutiona Internetul.
Tocmai din aceasta cauza nici nu am fost tentat sa vad mai mult de 2-3 filme in format 3D in ultimul an de zile.
Cu acest scop am participat si la primele doua editii (2014 si 2017) ale Concursului de filme de prezentare a municipiului organizat de Primaria Municipiului Calarasi si Muzeul Municipal Calarasi, castigandu-le pe ambele.
Cu nimicuri, povesti lacrimoase, filme in care Grinch e personaj pozitiv fie si si numai pentru ca toate filmele romantice te duc in coma diabetica sigura, cu dulciuri, cu beteala, cu promisiunea gen de la anul, cu speranta ca toate lucrurile neimplinite anul asta sigur sigur se vor implini candva, in viitor.
Da, cu unele filme sunt pe prima pagina, cu unele spectacole de teatru la fel. Caci na, eu scriu articole optimizate SEO, eu imi doresc ca oamenii sa ma gaseasca astfel.
Astfel, timp de o noapte, fiecare biblioteca participanta la Nocturna Bibliotecilor va incerca sa isi surprinda vizitatorii cu oferte inedite, de la vizite de sedii, proiectii de filme, concerte, lansari de carte, ateliere de creatie pana la intalniri cu autori, concursuri, expozitii si demonstratii de virtuozitate artistica.
A ales ca multi alti mari actori ai filmului si teatrului romanesc sa joace in filme de televiziune, telenovele precum:
Mickey Rourke, pe numele sau intreg Philip Andre Rourke Jr., este un actor si scenarist american, celebru pentru rolurile sale in filme de actiune, politiste si thrillere.
"Mie Mosul mi-a promis doua roluri in doua filme, regizate de un maestru regizor roman, dar deocamdata nu pot da mai multe detalii!
Tudor Chirila scrie dulce-amar despre dragoste, pasionat despre filme, teatru si carti, nostalgic despre oameni dragi disparuti, ironic despre locuitorii Romaniei de azi.
google-analytics.com